DÉKETTŐ STATIKUS IRODA KFT
DÉKETTŐ STATIKUS IRODA KFT
1137 Budapest, Radnóti Miklós u. 26.
Mobil: 36 (30) 952-10-23 E-mail: deketto@dketto.com
Web: http://www.dketto.com
Cégtörténet
Üdvözöljük honlapunkon!

Bemutatkozás

A DÉKETTŐ Statikus Iroda Kft. 2003. májusától az 1994 óta működő D Kettő Bt. statikus irodájának tevékenységét folytatja, azonos tulajdonosi körrel és változatlan munkatársi összetételben, Gonda Ferenc igazgató vezetésével.

A Statikus Iroda alapító munkatársai nagy állami tervezőintézetekben szereztek több évtizedes gyakorlatot az igényes magasépítési szerkezettervezésben.

Néhány régebbi munkájuk: Kempinski Szálló (Budapest V. ker. Erzsébet tér), Taverna Szálló és "Zászlós" Irodaház (Budapest V. ker. Váci utca), Mikroszkóp Színpad (Budapest V. ker. Nagymező utca, teljes átépítés), BM Irodaház az Ó utcában (Budapest V. ker., teljes átépítés), tanuszoda a Kaszásdűlő lakótelepen (Budapest III. ker.), acél- és vasbeton szerkezetű iskolai tornacsarnokok (sorozatterv).

Tapasztalataikat a fiatalabb generáció nagy mértékben hasznosítja,megőrízzük a szakmai folyamatosságot.

Az iroda fő tevékenysége különféle reprezentatív középületek, szállodák, irodaépületek, üzletházak, lakóházak, oktatási épületek tervezése.

Az iroda komplexen vállalja - szükség esetén specialista altervezők bevonásával - az épületek szerkezettervezését, beleértve a különleges alapozásokat és munkagödör-körülzárásokat, többszintes mélygarázsokat, ipari padlókat. Egyaránt tervez monolit és előregyártott vasbeton-szerkezeteket, acél- és faszerkezeteket. Vállalja épületfelújítások, átalakítások, bővítések, korszerűsítések tervezését és statikai szakvélemények készítését.

Az iroda eddigi megbízói és partnerei között számos kiváló építész és jelentős befektető cég szerepel. Felsorolásuk a "PARTNEREINK" menüpont alatt olvasható.

A DÉKETTŐ Statikus Iroda Kft. kiviteli tervei és tervezői művezetése alapján több, mint egymillió m2 új épület és átalakítás készült el és épül jelenleg.

Design: Aladin Web Utolsó frissítés: 2021-08-30 ©  DÉKETTŐ Statikus Iroda Kft. 2007-2021
0.htm 1.htm 2.htm 0.htm 1.htm 2.htm 0.htm 1.htm 2.htm 3.htm 4.htm 0.htm 1.htm 0.htm 1.htm